Σερβιτόρος στην Μύκονο αποκάλυψε το μυθικό tip που του άφησε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

 Δείτε το βίντεο με όσα αποκαλύπτει εργαζόμενος για τους διάσημους θαμώνες του κλαμπ Tabu στην Μύκονο. 

Ο νεαρός σερβιτόρος διηγείται στον ρεπόρτερ του Mykonos Live TV Νίκο Κουρούμαλο άγνωστες ιστορίες με celebrities που επισκέφθηκαν το διάσημο νυχτερινό κέντρο στην Χώρα του νησιού. 

Ο Βασίλης ξεχωρίζει σαν προσωπικότητα τον Γιάννη Αντετοκούνμπο γιατί, όπως λέει, αν και παγκόσμιος σταρ, είναι πολύ απλός, ευγενικός και κιμπάρης. Όπως αναφέρει, ο Έλληνας άσσος των Μιλγουόκι Μπακς άφησε tip €3.000 ενώ δεν δίστασε να χαρίσει ένα ζευγάρι παπούτσια του στον σεφ του μαγαζιού, κο Ντελάγκο! 

Ο νεαρός σερβιτόρος θυμάται ότι το μεγαλύτερο φιλοδώρημα που έχει δοθεί ήταν της τάξης των €10.000 από έναν πολύ ευχαριστημένο πελάτη ενώ αξέχαστη του έχει μείνει μια φάρσα από τον διάσημο TikToker, The European Kid, που τελικά έγινε πραγματικότητα. 

Τι συνέβη; Ο Ελληνοαμερικάνος influencer ζήτησε από τον Βασίλη να γυρίσουν ένα βίντεο όπου τάχα δεν είχε να πληρώσει τον λογαριασμό και θα γινόταν μεγάλη φασαρία. 

Λίγη ώρα αφότου γύρισαν το βίντεο, ο TikToker έφυγε από το μαγαζί αλλά οι φίλοι του παρέμειναν εκεί και παρήγγειλαν κι άλλα ποτά με τον τελικό λογαριασμό να φτάνει τα €8.000. 

Όταν όμως ήρθε η ώρα να πληρώσουν διαπίστωσαν ότι δεν είχαν χρήματα.

 Το κλαμπ χρειάστηκε να μείνει ανοιχτό μέχρι τις 7 το πρωί περιμένοντας να πληρωθεί ο λογαριασμός από τον πατέρα του TikToker με έμβασμα από την Αμερική! 

Στο τέλος της συνέντευξης, ο νεαρός σερβιτόρος αναφέρεται και στην δυσάρεστη εμπειρία που βίωσε όταν δούλεψε για μια σεζόν στο εστιατόριο του Nusret, τον οποίο χαρακτηρίζει εγωκεντρικό.

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη

GrXpress Tv