Νίκησε το fake ή η Φαίη;Έβαλαν μυαλό από πέρυσι οι εκπομπές ή με την νέα χρονιά μόνο οι παρουσιαστές νομίζουν ότι ανανεώθηκαν;



Η Κυρία του Κυρίου εύχεται καλή Κυριακή σε όλους και καλό χειμώνα παρέα με τα νέα προγράμματα στα κανάλια που δεν μας άφησαν και με το στόμα ανοιχτό.Ενώ πλέον οι τηλεθεατές έχουν πρόσβαση σε διάφορες πλατφόρμες και είναι πιο απαιτητικοί η θεματολογία στην Ελληνική tv συνέχισε από εκεί που την αφήσαμε last year.
Μας έταξαν λαγούς με πετραχήλια,έκαναν 'αλλαξο..θεσιές' αλλά το αποτέλεσμα δεν ήταν πασπαλισμένο με χρυσόσκονη.Πιο συγκεκριμένα πάμε να αναλύσουμε τα πιο tragic τηλεοπτικά ευτράπελα.
Ο Λιάγκας επέστρεψε χαλαρός,ανανεωμένος με παρόμοιο στυλ και θεματολογία εκπομπής επιλέγοντας σαν πρώτο θύμα τον Σεφερλή που μας 'βολεύει' να στοχοποίηθει χωρίς το κανάλι να τραβήξει αυτάκια. Η ομάδα σούζα στον Γιώργο με καλό ρυθμό φεύγοντας πιο μπροστά η Πετρογιάννη ,ίσως γιατί νιώθει πιο κοντά την ανάσα της Γραμμέλη σαν προσωρινή αντικαταστάτρια.Δυστυχώς τα πρόσωπα είναι πολλά(έτσι λέγατε και για Τσολάκη) και η Αφροδίτη του χρόνου πρέπει να πάει από εκεί που ήρθε(πιστεύουν κάποιοι).Είδομεν...

Η Σκορδά πήρε την χαρά της κορυφής τις πρώτες μέρες.Βεβαια αυτός που πανηγύρισε στον αέρα αθελά του ήταν ο Μικρούτσικος που ακούει Καινούργιου και παθαίνει ταραχή.Να τον ενημερώσουμε ότι την Παρασκευή κέρδισε το fake και όχι η Φαίη όπως είπε την Τρίτη.Ανδρεουλη μου όποιος βιάζεται σκοντάφτει μπορεί και όχι.
Ανατροπή δεν είδαμε και στην Καινούργιου η οποία επέλεξε στο πλευρό της μια ομάδα πιο ήπια με προσθήκη τον Κωνσταντινίδη που τρέχει επιτυχημένα για το ρεπορτάζ και μια Παπακωστοπούλου που μέχρι στιγμής δεν ξέρουμε αν οι ερωτήσεις τύπου 'ποιος είναι ο Νέμο,ψάρι;' θα της βγουν σε καλό.Δεν μιλάω για Γκουντάρα γιατί πλέον τον αγαπάμε και όχι η τηλεοπτική αγάπη που μαχαιρώνει πισώπλατα.

Το breakfast επέστρεψε με σιγουριά και με το σκεπτικό ότι μετά από δύο εβδομάδες σε εμάς θα έρθετε.Το proinosousou με ενισχυμένη θεματολογία προσωρινά και μια ομάδα που τουλάχιστον έχουν διάλογο και δεν υποτιμάει κανένας κανέναν.Με μια επιφύλαξη για Λάμπρο ο οποίος το black χιούμορ το έχει πάει σε άλλο level.
Οι Weekenders ίσως έπρεπε να επιλέξουν άλλο τίτλο διότι με αυτό που αντικρίσαμε το Σαββατοκύριακο παραπέμπει ότι η εκπομπή αν δεν διορθωθεί θα τελειώσει(end) πριν την ώρα της.
Η Χρηστίδου σίγουρη για την πρωτιά με έναν Συρίγο όμως που συνεχίζει να είναι αγκάθι στην εκπομπή.Να ακούς Κυριακάτικα ότι η Ζουγανέλη έχει στο πλευρό της την Αρβανιτάκη το λες και η Κοτσάνα της φετινής τηλεοπτικής χρονιάς.Ξεκαβαλα άνθρωπε μου γιατί παίρνει μπάλα και την συμπαθέστατη Σίσσυ.
Για το Μάνεση τι να πούμε.Ο Κύριος είμαι πρώτος και καλύτερος αλλά αν πέσουν τα νούμερα είναι στημένο από την Agb.Παρακαλούμε τους υπόλοιπους να διαμαρτυρηθούν και για τα 20αρια της συζύγου απέναντι στον Σκάϊ.Στημένα,στημένα,στημένα.
Η επόμενη εβδομάδα θα δείξει αν όντως οι ομάδες των εκπομπών θα κάνουν έξυπνες κινήσεις να 'ξεγελάσουν' τον τηλεθεατή που έχει γίνει πιο έξυπνος των εξυπνότερων και εδώ θα είμαστε να κρίνουμε,να κατακρίνουμε και να χειροκροτούμε έξω από τα δόντια όπως έλεγε ένα παλαιό άσμα.

Με πολύ αγάπη η Κυρία του Κυρίου 
        Έλενα Σωτηρόπουλου 






Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη

GrXpress Tv