To No.1 album σε Αμερική & Βρετανία, είναι αυτό του Post Malone.


Το πρώτο full-length country άλμπουμ του Post Malone είναι γεγονός και είναι Νο.1 σε Αμερική & Βρετανία!

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΨΗΦΙΑΚΑ

https :// PostMalone . lnk . έως / F 1 TrillionGREPR

Στο άλμπουμ συμπεριλαμβάνονται πολλές σημαντικές συνεργασίες όπως αυτές με την Dolly Parton ,

Blake Shelton, Luke Combs & Morgan Wallen.

Μάλιστα το mega-hit “I Had Some Help” με τον Morgan Wallen σκαρφάλωσε μέχρι και το Νο .1 του Billboard Hot 100,

ενώ αποτελεί μεγάλη ραδιοφωνική επιτυχία και στην Ελλάδα!

---

Post Malone & Morgan Wallen

«Είχα κάποια βοήθεια»

Ένα άψογο country pop τραγούδι που έχει κερδίσει τους ακροατές!

 

Το “I Had Some Help” έχει γραφτεί από τους Post Malone, Morgan Wallen, Louis Bell, Ryan Vojtesak,

Ashley Gorley, Enrest Keith Smith & Hoskins.

Δείτε το επίσημο μουσικό βίντεο για το “I Had Some Help”:

https://youtu.be/4QIZE708gJ4?si=L86L419u8NndFuF7

Δύο άντρες που κάθονται σε έναν πάγκο Η περιγραφή δημιουργείται αυτόματα

Σχετικά με την Post Malone

Ένα φαινόμενο 9 φορές υποψήφιο για βραβείο GRAMMY® με πιστοποίηση διαμαντιών, ο καλλιτέχνης του Ντάλας του Τέξας, Post Malone, ξαναγράφει τακτικά την ιστορία, θολώνει τα όρια και υποκινεί συνομιλίες που σπάνε το Διαδίκτυο με κάθε κίνηση. Εμφανιζόμενος το 2015 με μια παραγωγή χωρίς είδος που ενέπνευσε ένα κίνημα, παρέδωσε το "Συγχαρητήρια" που πουλούσε διαμάντια [feat. Το Quavo], πέτυχε το νούμερο 1 ντεμπούτο στο Billboard Top 200, έλαβε αμέτρητες πολυπλατινένιες πιστοποιήσεις σε όλο τον κόσμο και κατέρριψε το ένα ρεκόρ μετά το άλλο με τις Hot 100 επιτυχίες του. Το 2022, ξεπέρασε τα όρια ξανά με την τέταρτη προσφορά του πλήρους μήκους, Twelve Carat Toothache, που σημάδεψε την τέταρτη συνεχόμενη πλώρη του Top 5 στο Top 200. Επίσης άνοιξε το δρόμο για τον μεγαλύτερο τίτλο του μέχρι σήμερα, The Twelve Carat Toothache Tour. αναλαμβάνοντας αρένες για πολλά ραντεβού σε μεγάλες πόλεις καθ' όλη τη διάρκεια του έτους. Σημείωσε ακόμη και «το υψηλότερο πιστοποιημένο σινγκλ στην ιστορία της RIAA» με το 17x-πλατινένιο «Sunflower (Spider-Man: Into The Spider-Verse)» [επιτυχία. Swae Lee], συμπληρώνοντας το μεγαλύτερο single της γενιάς του. Το 2023, κέρδισε ένα βραβείο GRAMMY® στην κατηγορία «Καλύτερη Ποπ Ντούο/Ομαδική Παράσταση» για το «I Like You (A Happier Song)» [με την Doja Cat], σηματοδοτώντας τη δέκατη υποψηφιότητα καριέρας του σε έξι χρόνια.

Τρία χρόνια νωρίτερα, το τρίτο του ολοκληρωμένο έργο το 2019, το Hollywood's Bleeding [Republic Records], αντιπροσώπευε ένα κοινό και υψηλά υδατογράφημα. Όχι μόνο έφτασε σε πλατινένιο καθεστώς και τελικά έγινε τριπλά πλατινένιο, αλλά κυριάρχησε επίσης στο #1 του Billboard Top 200 για τέσσερις εβδομάδες και επέστρεψε στο chart για πέμπτη εβδομάδα, κάνοντας για τη μεγαλύτερη διάρκεια στην κορυφή του τσαρτ του 2019 και η πρώτη κυκλοφορία που το έκανε μετά από ένα χρόνο. Το τετραπλάτινο single "Circles" κατέλαβε το #1 στο Billboard Hot 100 για τρεις εβδομάδες. Συγκεκριμένα κατέλαβε μια θέση στο chart για ένα ρεκόρ 39 εβδομάδων συνολικά. Μιλώντας για τη δημιουργία ιστορίας, πραγματοποίησε μια μαζικά δημοφιλή συναυλία αφιερώματος των Nirvana στο YouTube, συγκεντρώνοντας πάνω από 10.000.000 $ για τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας στον αγώνα κατά του COVID-19. Το Hollywood's Bleeding ακολούθησε την τεράστια επιτυχία των τριπλών πλατινένιων beerbongs & bentley, τα οποία προσγειώθηκαν επίσης στο #1 ένα χρόνο πριν. Στον απόηχο των beerbongs και των Bentley, η Post κατέρριψε ένα ρεκόρ για 54 χρόνια. Έγραψε εννέα τραγούδια στο Top 20 του Hot 100, σημειώνοντας «τα περισσότερα τραγούδια στο Top 20 του Hot 100 ποτέ». Επιπλέον, κατέρριψε επίσης το ρεκόρ για τις περισσότερες ταυτόχρονες επιτυχίες στο Top 40 Hot 100 με 14.

Από το 2023, ο κατάλογός του περιλαμβάνει το υποψήφιο για βραβείο GRAMMY® "rockstar" [feat. 21 Savage» (Diamond), «Sunflower (Spider-Man: Into The Spider-Verse)» [feat. Swae Lee] (2x Diamond), «I Fall Apart» (Diamond), «Psycho» [feat. Ty Dolla $ign] (Diamond), "White Iverson" (Diamond), "Better Now" (Diamond) και πολλά άλλα. Για να μην αναφέρουμε, ξεπούλησε πολλές περιοδείες στην αρένα και φιλοξένησε και επιμελήθηκε το δικό του πολύ δημοφιλές Posty Fest το 2018 και το 2019. Όλα ξεκίνησαν με το πενταπλό πλατινένιο ντεμπούτο του το 2016, το Stoney. Με ρεκόρ υπό τη ζώνη του που πιθανότατα δεν θα ξεπεραστούν ποτέ και με μια γενιά καλλιτεχνών και κοινού σε όλο τον κόσμο υπό τη μαγεία του, ο Post Malone απλά δεν σταματά.

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη

GrXpress Tv