Mega: Όλες οι ζώνες στο νέο του πρόγραμμα.



Όλα είναι έτοιμα για να βγει στον «αέρα» το νέο πρόγραμμα του Mega που για τη σεζόν 2024-25 στηρίζεται σε ακόμα πιο γερούς πυλώνες ενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Το κανάλι για τη νέα σεζόν έκανε κινήσεις ματ για να ενισχύσει και τη μυθοπλασία αλλά και την ενημέρωση και να βελτιώσει τις ζώνες που την προηγούμενη σεζόν παρουσίασαν αδυναμίες.

Έτσι φέτος από Σεπτέμβρη θα δούμε ένα πρόγραμμα που αφενός θα κρατάει όλα τα γερά «χαρτιά» του σε εκπομπές και πρόσωπα αλλά θα έχει και καινούργια για να «φρεσκαριστούν» και να ενισχυθούν κάποιες ζώνες.

Γερά «χαρτιά» για το ενημερωτικό Mega αποτελούν σίγουρα το δίδυμο Χασαπόπουλου – Βούλγαρη, ο Νίκος Ευαγγελάτος αλλά και Ράνια Τζίμα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων. Στην ψυχαγωγία, η Σίσσυ Χρηστίδου κρατάει τα σκήπτρα του Σαββατοκύριακου.

Η Δανάη Μπάρκα επιστρέφει σε νέα ζώνη με ανανεωμένη ομάδα μπροστά από τις κάμερες και αναλαμβάνει μια μεγάλη πρόκληση, όπου η συμβολή της αναμένεται να είναι πολύτιμη.

Παράλληλα, το Mega έκανε τη μεγάλη μεταγραφή, αυτή της Φαίης Σκορδά που θα ριχτεί στη μάχη της πρωινής ψυχαγωγικής ζώνης που τη γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα, σε μια πολυσυζητημένη και πολυαναμενόμενη «επιστροφή».

Η δεύτερη μεγάλη μεταγραφή ήταν ενημερωτική με την Αναστασία Γιάμαλη να μπαίνει δυναμικά στην απογευματινή ζώνη του Σαββατοκύριακου φιλοδοξώντας με τον δικό της τρόπο να γίνει ένας σταθερός πυλώνας ενημέρωσης.

Το κανάλι επένδυσε όμως και στη μυθοπλασία όπως σας έχουμε ήδη παρουσιάσει και μάλιστα έρχονται και εκπλήξεις σε επίπεδο σειρών.

Mega: Πώς διαμορφώνεται το καθημερινό πρόγραμμα 

Με βάση τα μέχρι στιγμής δεδομένα έχουμε πλέον σχηματίσει μια σαφή εικόνα για το πώς θα διαμορφωθεί το καθημερινό πρόγραμμα του καναλιού από το πρωί μέχρι την prime time.

Οι ώρες που θα δείτε παρακάτω είναι ενδεικτικές ενώ αναμένεται να δούμε και ποιες σειρές του καναλιού θα ακολουθούν την καθημερινή Γη της ελιάς.

6.00 Κοινωνία Ώρα Mega (Ανθή Βούλγαρη – Ιορδάνης Χασαπόπουλος)

9.40 Buongiorno (Φαίη Σκορδά)

12.30 Δελτίο ειδήσεων

13.30 Πάμε Δανάη (Δανάη Μπάρκα)

15.50 Live News (Νίκος Ευαγγελάτος)

18.30 Τhe Chase (Μαρία Μπεκατώρου)

19.45 Kεντρικό δελτίο ειδήσεων με τη Ράνια Τζίμα

21.00 Η γη της ελιάς

Πώς διαμορφώνεται το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου 

5.00 Mega Σαββατοκύριακο (Ντίνος Σιωμόπουλος – Στέλλα Γκαντώνα)

8.50 Όλα για τη ζωή μας (Μιχάλης Κεφαλογιάννης)

9.50 Χαμογέλα και πάλι (Σίσσυ Χρηστίδου)

12.45 Δελτίο ειδήσεων

13.40 Ακόμα δεν είδες τίποτα (Κώστας Τσουρός)

16.20 Εξελίξεις τώρα (Αναστασία Γιάμαλη)

18.30 The Chase

19.45 Κεντρικό δελτίο ειδήσεων

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη

GrXpress Tv