Χατζηγιάννης: Συγκινεί η ανάρτησή του αφιερωμένη στη σκυλίτσα του που έχει κινητικό πρόβλημα [βίντεο]



Άκρως συγκινητική και βαθιά συναισθηματική ήταν η χθεσινή ανάρτηση του Μιχάλη Χατζηγιάννη, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, με αφορμή την παγκόσμια ημέρα σκύλου. 

Ο Κύπριος καλλιτέχνης, φρόντισε  συγκεκριμένα, να μοιραστεί μαζί με τους ακόλουθούς του, ένα πολύ τρυφερό βίντεο, στο οποίο βλέπουμε διάφορες στιγμές του ιδίου με τη σκυλίτσα του ζάννη, η οποία αντιμετωπίζει ένα σοβαρό κινητικό πρόβλημα στα πίσω άκρα της.

Τα σχόλια των ακολούθων του κάτω από την ανάρτηση, έκρυβαν πολύ στοργή και αγάπη, ενώ στη λεζάντα ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, είχε γράψει τα εξής: «Παγκόσμια Ημέρα Σκύλου και τα υπέροχα, δοτικά μας πλάσματα έχουν σήμερα την τιμητική τους! Μια τέτοια συμβολική μέρα, δεν θα μπορούσα να μην μοιραστώ μαζί σας σήμερα την αγάπη μου για τη Ζάννη, μέσα από μερικές φωτογραφίες μας! Η Ζάννη που κάθε μέρα εδώ και 8 χρόνια, με κάθε της βλέμμα, με κάθε κούνημα ουράς, αποδεικνύει τη δύναμη της θέλησης για ζωή. Τα σκυλάκια δεν μας χαρίζουν απλώς την πληθωρική, ανιδιοτελή τους αγάπη! Μας διδάσκουν. Ας ανταποδώσουμε με τη φροντίδα που τους αξίζει προσφέροντάς τους ένα ασφαλές και γεμάτο στοργή σπίτι». Δείτε το post: 

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη

GrXpress Tv