Ο δεύτερος κύκλος της Φάρμας έρχεται τον Σεπτέμβριο . Έγινε η φωτογράφιση και φεύγουν οι παίχτες για να ξεκινήσουν γυρίσματα.

 Ο δεύτερος κύκλος της Φάρμας έρχεται τον Σεπτέμβριο . Έγινε η φωτογράφιση και φεύγουν οι παίχτες για να ξεκινήσουν γυρίσματα.

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι προετοιμασίες για να ξεκινήσουν τα γυρίσματα της Φάρμας. Η παραγωγή , ο παρουσιαστής και τα συνεργεία είναι ήδη στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο που έχει στηθεί η Φάρμα και οι παίχτες θα καταφτάσουν την Δευτέρα εκεί για να ξεκινήσουν τα γυρίσματα λογικά Τρίτη - Τετάρτη. Χθες μάλιστα πραγματοποιήθηκε και η φωτογράφιση των διαγωνιζομένων. 

Φέτος, ήδη από το τρέιλερ, η πρώτη γεύση που παίρνουμε είναι ότι θα γίνει ακόμα πιο ανταγωνιστικό. Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος εμφανίστηκε ως υπεραθλητής που σηκώνει βάρη και πετάει ακόντιο, προετοιμάζοντας το κοινό για περισσότερο ένταση, δυναμικά αγωνίσματα και απρόβλεπτες ανατροπές.

Στο ίδιο μαγευτικό τοπίο με πέρσι, στην καρδιά της ελληνικής φύσης στην ορεινή Αρκαδία, μίλια μακρυά από την άνεση του καναπέ, του ψυγείου και του ντιλίβερι, άντρες και γυναίκες που θα συμμετέχουν στον νέο κύκλο του ριάλιτι θα αφήσουν τη ρουτίνα και τις ανέσεις της πόλης για να επιστρέψουν στην φύση.

Οι προκλήσεις περιλαμβάνουν ό,τι και η αγροτική ζωή και κάτι παραπάνω: οι 20 υποψήφιοι θα φροντίζουν ζώα, θα καλλιεργούν τη γη, θα παλέψουν για όσα μέχρι σήμερα θεωρούσαν αυτονόητα  όπως το φως και το νερό.

Καθημερινά θα πρέπει να ανταποκρίνονται και σε αποστολές/ δοκιμασίες με μεγάλες απαιτήσεις δύναμης, δεξιοτήτων, αντοχής και στρατηγικής.

Μόνον έτσι θα κερδίζουν τις παροχές και τα έπαθλα που κάνουν την ζωή στην ύπαιθρο ευκολότερη.

Κάθε εβδομάδα κάποιος θα αποχωρεί. Ο λιγότερο αυτάρκης; Ο λιγότερο ικανός να αποτελέσει χρήσιμο μέλος μιας ομάδας; Ο λιγότερο αποτελεσματικός στις δοκιμασίες; Η συνολική στρατηγική που θα επιλέξει ο καθένας κατά την παραμονή του στην Φάρμα, αλλά κυρίως η θέληση και η προσαρμοστικότητα, είναι τα στοιχεία που θα αναδείξουν τον νικητή ο οποίος θα κερδίσει το μεγάλο έπαθλο των 50.000 ευρώ.

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη

GrXpress Tv